Gradini inaltate in spirala – etapele de construire

Casele din zone urbane au de obicei gradini inguste astfel ca vor trebui amenajate cu grija pentru a putea folosi fiecare metru. Exista mai multe solutii pentru amenajarea unor astfel de gradini, iar cea mai populara dintre ele este gradina inaltata in spirala. Aceste gradini inaltate pot fi construite atat in gradini inguste dar si langa terase sau garduri, in zone cu mai putina lumina. In plus, o astfel de gradina poate fi amenajata chiar si pe statii acoperite cu beton sau piatra. Veti vedea in continuare o colectie de fotografii cu gradini intaltate in spirala interesante care speram sa va placa si sa va inspire.

Gradina in spirala cu flori si pietris

GALERIE POZEGradina in forma de spirala este eficienta si are un aspect foarte frumos, astfel ca poate reprezenta o decoratiune interesanta pentru orice curte sau gradina. Gradinile in spirala nu sunt costisitoare de amenajat si pot fi facute din diverse materiale precum piatra sau caramida decorativa. Aceste gradini sunt eficiente deoarece veti putea planta atat flori sau legume care iubesc umezeala cat si cele care necesita mai putina apa. Astfel, straturile de la baza vor avea un pamant mai umed, iar la cele din varf pamantul va fi mai uscat. Folositi un pamant cu multe substante nutritive si veti avea flori superbe sau legume sanatoase de primavara devreme pana toamna. Gradinile in spirala pot fi decorate cu pietris de diferite culori sau mulci de lemn care va scoate in evidenta coloritul frumos al florilor.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu gradini in forma de spirala si ca le veti arata si prietenilor vostri care ingragesc gradinile si florile.

Sursa foto