Cum se pot cultiva ridichile in cartoane de oua

Visul oricarui gradinar este sa aiba o gradina frumoasa unde sa poate semana diferite legume si plante aromatice. O recolta bogata obtinuta rapid este insa un adevarat deziderat pentru persoanele care sunt pasionate de gradinarit. Sunt insa cateva specii de legume radacinoase care pot creste rapid, putand fi recoltate dupa 4-6 saptamani. Daca folositi insa cateva trucuri, puteti grabi dezvoltarea legumelor astfel incat sa va puteti bucura de ele la o luna de la plantare. Astazi va vom prezenta un truc pentru cresterea rapida a ridichilor in gradina.

Ridichi cultivate in cartoane de oua

GALERIE POZENu aruncati cartoanele de oua pe care le aveti deoarece le puteti folosi in gradina. Tot ce trebuie sa faceti este sa taiati partea inferioara a cartoanelor si sa le puneti in straturile din gradina. Puneti semintele in fiecare suport de ou si acoperiti cu un strat de pamant combinat cu ingrasamant natural. Daca vremea este secetoasa udati mai mult in primele zile pentru a permite semintelor sa incolteasca. Cartoanele vor mentine umezeala si caldura necesare si nu vor permite altor plante sa creasca astfel ca nu veti fi nevoiti sa pliviti. Dupa prima saptamana ridichile vor avea deja cateva frunze si vor putea fi recoltate dupa aproximativ 4 saptamani in functie de vreme si temperaturi. Acest truc se poate folosi in special toamna cand ati cules celelalte legume din gradina dar vremea nu este inca foarte rece.

Speram ca ati fost inspirati de aceste fotografii si ca veti incerca si voi sa cultivati ridichi in cartoane de oua in gradinile voastre.

Sursa foto