15 decoratiuni si amenajari mici care pot infrumuseta orice gradina

Gradina este locul in care ne relaxam alaturi de familie si unde ne invitam prietenii in zilele de sarbatoare de la inceputul primaverii pana toamna tarziu. Pentru a ne putea bucura de natura si de companie trebuie sa amenajam gradina si sa o intretinem. Cu cat gradina si terasa vor fi decorate si amenajate corespunzator cu atat mai placut va fi timpul petrecut in aer liber. Posibilitatile de amenajare sunt nelimitate, iar pentru a va ajuta v-am pregatit astazi o colectie de fotografii cu mici decoratiuni si amenajari de gradina care speram sa va inspire.

 

Gradina cu fantana arteziana si obiecte decorative

 

GALERIE POZE

 

 



Orice spatiu din gradina trebuie amenajat sau infrumusetat cu o decoratiune. Astfel zidurile sau gardurile pot fi placate cu pietre de rau sau puteti amenaja o gradina cu straturi inaltate sau o cascada care se le decoreze. Mobilierul de gradina are un rol foarte important deoarece va ajuta sa va relaxati. Astfel, puteti folosi divese banci sculptate in lemn, mese si scaune sau balansoare. Ghivecele de flori si obiectele decorative nu trebuie sa lipseasca. Indiferent ca sunt in forma de personaje din poveste sau de animale, copiii vor fi primii care le vor indragi. Micile iazuri si lacuri cu plante acvatice vor fi de asemenea o atractie deosebita, la fel ca si decorurile din pietris sau mulci din lemn de diferite culori.

Speram ca v-au placut aceste 15 fotografii cu amenajari si decoratiuni de gradina si va v-au inspirat sa deveniti mai creativi in amenajarea gradinilor voastre.

Sursa foto