Cosuri cu flori transformate in decoratiuni si ornamente frumoase de gradina

Florile sunt cele mai frumoase decoratiuni atat pentru interioul caselor cat si pentru terase sau gradini. In gradini puteti sa cresteti flori in ronduri sau straturi, in vase de diferite marimi sau ca parte a unei decoratiuni. O astfel de decoratiune sunt cosurile de flori pentru terase si gradini. Acestea pot fi doar suporturi pentru vasele si ghivecele de flori sau puteti planta florile direct in cosuri. Astazi va vom prezenta o colectie de fotografii cu cosuri de flori deosebite care ar putea decora gradinile si terasele dumneavoastra.

 

Cos de flori din nuiele

 

 

GALERIE POZE

 Atunci cand vorbim de cosuri de flori, ne ducem cu gandul la cosurile de flori impletite din nuiele. Aceste cosuri clasice pot fi o excelenta decoratiune pentru terasa unei case cu arhitectura rustica. Puteti planta in aceste cosuri flori multicolore sau plante agatatoare si le puteti decora cu mici obiecte decorative, pietre sau muschi de pamant. Exista insa si cosuri cu flori care pot fi facute din alte materiale. Cele de dimensiuni mari pot fi facute din ciment si ornate cu piatra iar cele mici pot fi din lemn sau plastic. Puteti sa gasiti de asemenea cosuri din fier care se pot agata pe terase sau pe stalpii din gradina. Orice tip de cos poate fi un bun suport de flori, chiar si cosul de la supermarket

Speram ca ati fost placut impresionati de aceste fotografii cu cosuri de flori si ca veti cauta sa achizitionati un astfel de cos pentru gradina dumneavoastra.

Sursa foto