Verande si terase cu podele pictate – fotografii si idei inspirationale

Verandele si terasele reprezinta spatii de relaxare care sunt folosite atat vara dar mai ales primavara si toamna, atunci cand vremea nu este foarte calduroasa. In aceste spatii ne putem lua micul dejun sau ne poutem servi rudele sau prietenii cu o cafea sau un desert. In plus terasele sau verandele din fata casei sunt primele spatii cu care iau contact vizitatorii de aceea trebui sa fie decorate cat mai frumos. O modalitate simpla si ieftina de decorare a acestor spatii sunt pictarea podelelor cu diferite forme sau desene pentru a le oferi un aspect unic si original. In continuare veti vedea cateva fotografii cu terase si verande cu podele pictate care speram sa va incante si sa va inspire.

Podea veranda pictata cu flori

 


GALERIE POZEPodelele teraselor sau verandelor sunt de obicei din lemn care are de obicei o culoare plictisitoare. Pentru a da acestor spatii un aspect nou incercati sa le pictati in culori cat mai vesele. Pictoarea unui covor cu motive populare sau traditionale este cea mai simpla ideea de decorarea a verandei sau terasei. Daca va doriti ceva mai multa culoare puteti incerca pictarea de flori si plante de diferite marimi. Pentru un desing mai sobru puteti incerca pictarea unor forme sau modele care se repeta precum patrate, cercuri sau dreptunghiuri de diferite culori. Incercati sa folositi culorile folosite la arhitectura exterioara pentru a da impresia de continuitate a designului.

Speram ca v-au placut toate aceste fotografii cu terase cu podele pictate si ca au fost o buna sursa de inspiratie pentru o viitoare amenajare.

Sursa foto