Uite ce se intampla daca bagi un mileu vechi in ciment – nu m-as fi gandit niciodata ca rezultatul poate fi atat de fabulos

Cu totii avem in casa obiecte si decoratiuni vechi care ne-au ramas de la persoane dragi noua. Daca nu va indurati sa le aruncati puteti incerca sa le folositi pentru crearea unor decoratiuni interioare. Mileruile sunt decoratiuni vechi care erau folosite pentru a decora o masa sau o piesa de mobilier sau ca un suport pentru bibelouri. Acestea erau crosetate dupa anumite scheme astfel ca puteau avea diferite forme, modele sau chiar motive populare. In continuare va prezentam cateva idei si fotografii inspirationale pentru transformarea unui mileu intr-o decoratiune care speram sa fie pe placul vostru.

Decoratiuni din mileuri

GALERIE POZEPentru un astfel de proiect DIY veti avea nevoie pe langa un mileu de cateva materiale precum ciment adeziv sau vopsea. Chiar daca va trebui sa va murdariti putin, rezultatul va fi unul spectaculos si cu siguranta va fi apreciat. Pentru inceput va trebui sa puneti mileul intr-un vas cu ciment lasandu-l cateva minute sa se inmoaie. Puneti apoi mileul pe un vas de forma caruia vreti sa fie decoratiunea. Dupa ce s-a uscat bine, aplicati un adeziv pentru a fi siguri ca decoratiunea nu se va deforma si lasati sa se usuce. La sfarsit aplicati o vopsea la alegere pentru ca decoratiunea sa se potriveasca cu designul interior. Veti putea face asadar din aceste mileuri, suporturi decorative de flori sau lumanari sau vase decorative cu forme si modele deosebite.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu decoratiuni facute din mileuri vechi si ca le veti distribui si prietenilor vostri carora le plac sa faca decoratiuni din obiecte vechi.

Sursa foto