Transforma cauciucuri vechi in obiecte haioase pentru gradina ta – animalutele sunt cele mai dragute!!

Amenajarea si decorarea gradinii este foarte importanta deoarece poate sa o transforme intr-un spatiu vesel si primitor atat pentru adulti dar mai ales pentru copii. Copii de astazi sunt tentati sa petreaca mult timp in fata televizorului, a calculatorului sau a tabletei fara sa faca miscare ceea ce ii face sa aiba probleme cu greutatea inca de la o varsta frageda.

 

Iepuras din anvelope vechi

GALERIE POZEPentru a va determina copii sa petreaca mai mult timp in aer liber, alergand si jucandu-se va trebui sa le amenajati spatii speciale de joaca dar si sa folositi diferite decoratiuni in gradina in forma de animale sau de persoanje din desene animate. Aceste decoratiuni vor putea sa fie achizitionate de la magazinele cu produse pentru gradina sau le veti putea face singuri din lucruri si obiecte vechi precum anvelopele de masina. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu decorariuni vesele de gradina in forma de animale pe care copiii le vor indragi imediat.

 

Citeste si: Idei noi si practice pentru a refolosi anvelopele scoase din uz – ceasul este preferatul nostru

Proiectele de crearea a unei decoratiuni pentru gradina pot sa reprezinte o ocazie ideala de a petrece mai mult timp alaturi de copii, implicandu-i atat in alegerea animalelor cat si in realizarea decoratiunilor. Din anvelopele vechi pe care nu le mai folositi puteti sa faceti diverse decoratiuni in forma de pasari domestice sau exotice dar si animale sau pesti. Pentru un astfel de proiect veti avea nevoie de un flex pentru taiarea cauciucurilor, de vopsea in diferite culori, de bucati de carton sau plastic pentru decorare si adeziv pentru lipirea acestora.

 

Vezi si: Fantani rustice artizanale din cauciucuri vechi – proiecte DIY

Animalele sau pasarile mai mici vor putea fi facute mai usor iar pentru cele mai mari cu mai multe elemente decorative va trebui sa munciti mai mult. Lasati vopseaua sa se usuce si eventual aplicati mai multe straturi pentru a acoperi in intregime culoarea neagra a anveloperlor. Odata finalizate decoratiunile va trebui sa le gasiti un loc in gradina de unde copii sa le poata admira. Aceast loc poate sa fie in apropierea unui spatiu de joaca, in mijlocul unui rond cu flori sau chiar langa leaganul de pe terasa. Decoratiunile vor trebui apoi prinse sau agatate de diferite suporturi sau ingropate in pamant, pentru a evita orice accident in care pot fi implicati copii.

Recomandare: Decoratiuni pentru gradina din biciclete vechi – fotografii si idei

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu decoratiuni de gradina in forma de pasari si animale si ca le veti distribui si prietenilor sau amicilor vostri care au copii.

Sursa foto