Relaxare pe terasa casei – idei frumoase de amenajare plus imagini

O terasa sau un patio este un spatiu foarte important deoarece face legatura intre casa si gradina. In acest loc va veti puteti bea cafeaua in diminetile insorite din martie pana in octombrie sau va puteti primi invitatii atunci cand vremea este frumoasa. Daca terasa este partial acoperita veti putea sa va bucurati de natura chiar si atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate sau cand ploua. Astazi, va prezentam o colectie de fotografii cu terase si patio cu o amenajare superba care speram sa fie pe placul vostru.

 

 

Terasa cu semineu

 

GALERIE POZEAtunci cand vreti sa va amenajati  terasa casei trebuie sa incepeti cu pardoseala. Pentru o terasa partial acoperita pardoseala poate fi din lemn lacuit in diverse culori pentru a se potrivi cu arhitectura exterioara a casei. O alta solutie ar fi placarea cu piatra sau cu placi de gresie ce imita piatra, marmura sau granitul. Poate cel mai important lucru in amenajarea unei terase este mobilierul. Daca veti vrea sa luati masa pe terasa atunci veti avea nevoie de o masa cu scaune atat pentru intreaga familie cat si pentru invitati. Daca doriti mai degraba ca terasa sa fie un spatiu de relaxare atunci veti avea nevoie de o canapea confortabila cu perne, fotolii si o masuta de cafea. Nu uitati de sistemul de iluminare care va va ajuta sa va bucurati de acest spatiu si in serile sau noptile cu cer senin si vreme frumosa.

Speram ca v-au placut toate aceste fototgrafii interesante cu terase amenajate si ca le veti distribui si prietenilor vostri de pe Facebook , Instagram sau Pinterest.

Sursa foto