Suporturi de flori interesante pe care trebuie sa le vedeti

Florile sunt cea mai importanta decoratiune a unei gradini. Acestea au diferite forme si culori astfel incat se potrivesc in orice peisaj sau design exterior. In plus, puteti scoate in evidenta anumite flori prin aranjarea lor in diferite straturi inaltate sau prin combinarea lor si crearea de modele sau forme. Un alt mod de a infrumuseta gradina este folosirea de suporturi de flori, care pot fi adevarate obiecte decorative. In continuare va vom prezenta cateva idei creative de suporturi de flori pentru gradina care cu siguranta va vor impresiona.

 

Decoratiune gradina din vase de flori

 

 

GALERIE POZE

 

 Ghivecele de flori pentru gradina deosebite nu trebuie sa fie neaparat produse costisitoare cumparate de la magazinele de decoratiuni. Puteti sa le faceti singuri prin reciclarea unor obiecte vechi pe care nu le mai folositi. Incepand de la sticle de plastic sau scaune vechi si terminand cu carti sau umbrele, orice obiect poate deveni un suport de flori inedit. Pentru aceste proiecte va trebuie multa imaginatie si putina indemanare. Astfel, puteti crea o gradina verticala de plante suculente intr-o roata veche de lemn, sau puteti crea personaje de povesti din ghivece de flori. Unele proiecte precum crearea unor trenulete sau masini din trunchiuri de copaci s-ar putea sa fie prea complicate si ar fi bine sa le lasati in seama profesionistilor. Daca bugetul va permite puteti sa cumparati anumite suporturi de flori din fier forjat in forma de bicicleta care sunt cu adevarat deosebite.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu suporturi de flori si ca veti incerca sa si dumneavoastra sa faceti un astfel de suport.

 

Surse foto