Suporturi de flori din fier forjat – IDEI INEDITE pentru terase si gradini

Decoratiunile de gradina pot avea diverse forme si culori si pot fi facute din materiale diferite materiale sau obiecte reciclate. Decoratiunile din fier forjat  se achizitioneaza de obicei de la magazinele de amenajari pentru case si gradini si nu sunt foarte costisitoare. Aceste decoratiuni au rolul de a infrumuseta gradina si de a oferi un suport stabil pentru vase si ghivece de flori. Fierul este usor de intretinut si reconditionat, putand sa ii schimbati culoarea printr-o simpla vopsire. In continuare va prezentam o colectie de imagini cu decoratiuni superbe din metal pentru gradina care speram sa fie pe placul dumneavostra.

Suport de flori in forma de caleasca

 

GALERIE POZECel mai adesea, decoratiunile pentru gradina si terasa din fier forjat sunt suporturile de flori. Cele deosebite au forme de calesti sau biciclete unde puteti pune vase rotunde de diferite dimensiuni. Folositi flori cu un colorit divers pentru a inveseli gradina si a-i da un aspect mai placut. Alte suporturi de flori din fier forjat pot avea forme de poduri, masute sau scaune. Unele suporturi de flori mai mici pot decora si terasele unde se pot agata de tavan sau pereti. Nu aglomerati prea multe vase de flori pe un suport si verificati stabilitatea acestuia atunci cand faceti modificari. Puneti vasele mai mari pe rafturile de la baza si cele mai mici deasupra pentru a evita posibilele accidente.

Speram ca apreciati aceste fotografii cu suporturi de flori din metal si ca doriti sa va achiztionati si voi o astfel de decoratiune din metal pentru terasa sau gradina.

Sursa foto