Suporturi de flori cu agatatoare – idei si fotografii pentru proiecte DIY

Florile sunt decoratiuni superbe care pot infrumuseta orice spatiu din interior sau exterior. Suporturile de flori agatate sunt insa mai atragatoare putand fi folosite cu usurinta pentru decorarea unor spatii anoste precum ziduri, garduri sau verande. Agatarea vaselor de flori de tavan sau de diferite suporturi va permite sa cresteti flori si plante agataoare care vor putea astfel sa inveseleasca si sa coloreze aceste spatii. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu suporturi de flori agatatoare pe care speram ca le veti indragi.

GALERIE POZESuporturile de flori cu agatatoare se gasesc sub diverse forme si culori, dar daca va plac proiectele DYI puteti incerca sa le faceti singuri. Folositi obiecte vechi si reciclate si incercati sa faceti diverse suporturi interesante si inedite. Galetile din table de diferite dimensiuni, borcanele sau alte recipiente vechi poti fi niste suporturi rustice foarte interesante. Coliivile decorative sau cosurile impletite din nuiele se pot transforma cu usurinta in niste suporturi de flori ideale pentru florile sau plantele decorative agatatoare. Pentu un decor mai deosebit puteti folosi rama unei oglinzi sau a unui tablou de care sa agatati vase de flori de diferite dimensiuni. Suporturile din lemn de care se agata vase de flori sunt o alta modalitate de a decora o terasa, o veranda sau un spatiu de relaxare din gradina. Daca spatiul unde agatati florile nu beneficiaza de foarte multa lumina, plantati doar flori care se dezvolta bine in spatii mai unbroase.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu suporturi de flori cu agatatoare si ca le veti arata si prietenilor vostri care iubesc florile.

Sursa foto