Spatii de relaxare in gradina – 41 + SUPER IDEI INGENIOASE

Gradina este locul unde ne refugiem pentru a ne odihni si relaxa dupa zilele obositoare de serviciu. Aici putem sa crestem florile si legumele preferate sau putem sa savuram o cafea sau sa citim o carte in liniste. Pentru a va putea bucura de toate acestea trebuie insa sa amenajati gradina si sa creati zone de relaxare reconfortante. Chiar daca nu aveti un buget mare la dispozitie, va veti putea crea o astfel de zona de relaxare unde sa va simtiti bine alaturi de cei dragi. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu spatii de relaxare frumoase pe care le puteti amenaja in gradinile voastre.

 

 

 

GALERIE POZESpatiile de relaxare se amenajeaza de obicei intr-o zona umbroasa, pentru a va putea ascunde de razele soarelui atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate. Puteti astfel amenaja un astfel de spatiu sub un copac mare sau folosind un cort sau un foisor.

Folositi saltele, perne si paturi pentru a creste confortul si a oferi diferite alternative pentru toti membrii familiei. Hamacul este de asemenea o optiune pe care puteti sa o folositi in gradina dumneavoastra. Daca aveti un spatiu mai mare puteti sa folositi o canapea cu fotolii si o masuta unde sa serviti cafeaua sau ceaiul de dimineata.

Nu uitati de obiectele decorative precum lumanari sau felinare care pot transforma acest spatiu intr-un loc romantic.

Vezi si: Relaxare pe terasa casei – idei frumoase de amenajare plus imagini

Speram ca aceste fotografii cu spatii de relaxare pentru gradini v-au impresionat si v-au motivat sa va amenajati un astfel de spatiu.

Sursa foto