Sere si solarii de gradina – idei si fotografii incantatoare

Cresterea legumelor, florilor sau plantelor este o activitate care incepe sa fie populara chiar si printre persoanele mai tinere. Astfel, tot mai multe persoane se ocupa de gradinarit in timpul liber si isi cresc singuri legumele si florile. Serele sau micile solarii sunt necesare atunci cand doriti sa va faceti rasaduri pentru gradina sau pot fi locul unde puteti aseza plantele exotice pe timp de iarna. In continuare va prezentam cateva fotografii cu solarii si sere din sticla  sau policarbonat, interesante pe care le puteti amenaja in gradinile dumneavostra.

 

 

Sera din caramida si sticla

 

GALERIE POZE

 Chiar daca nu aveti o gradina foarte mare puteti sa va amenajati o sera hobby sau un solar. Exista solarii clasice din lemn si sticla sau policarbonat dar si solarii moderne din metal, cu geamuri mari care se potrivesc cu casele cu o arhitectura moderna. Solariile sunt spatii curate si luminoase care sunt incalzite in anotimpurile reci. Aceste solarii pot fi amenajate cu diferite obiecte de mobilier pentru a deveni adevarate spatii de relaxare. Veti putea sa va invitati prietenii la cafea sau va veti putea relaxa citind o carte fara sa fiti deranjati de vreme sau de zgomotul urban. In timpul verii veti putea sa va relaxati intr-un spatiu racoros iar iarna veti putea sa va bucurati de plantele si florile preferate. Flori, cactusi, plante agatatoare sau exotice vor putea creste intr-un astfel de solar.

Speram ca ati fost incantati de aceste fotografii cu sere si solarii din sticla si ca le veti arata si prietenilor sau amicilor vostri.

Sursa foto