Sere de mici dimensiuni – idei si fotografii cu multe modele potrivite chiar si pentru curtea ta

Desi vara este pe sfarsite si nu este cel mai mai bun moment sa vorbim despre rasaduri, gradinaritul este intotdeauna un subiect atractiv si interesant. Gradinaritul este un hobby relaxant care poate avea recompense deosebite sub forma legumilor bio sau a florilor. O mica sera nu numai ca va ofera posibilitatea unei activitati in natura dar poate deveni si o decoratiune interesanta pentru orice gradina. O astfel de sera va permite sa va cresteti singuri rasadurile sau chiar sa cultivati legume si plante care sunt mai sensibile si delicate. Va prezint in continuare cateva fotografii cu sere de mici dimensiuni care pot fi amenajate in orice gradina si care speram sa va placa si sa va inspire.

Sera cu folie de plastic


GALERIE POZEO mica sera de legume poate fi amenajata folosind diverse matariale precum lemn, caramida, sticla plexiglas sau folie de plastic. Baza serelor poate sa fie din piatra, lemn sau caramida iar sticla sau folia de plastic vor fi folosite pentru acoperis si pereti. Veti crea astfel un spatiu cu o buna izolare termica care va permite plantelor sa se dezvolte mai repede. Atunci cand vremea este frumoasa puteti deschide geamurile sau indeparta partial folia pentru a permite plantelor sa foloseasca lumina si caldura naturala. Chiar daca aveti o gradina foarte mica puteti sa cresteti rasaduri in diferite cutii sau sticle de plastic.

Spream ca ati fost impresionati de aceste sere de mici dimensiuni si ca va doriti deja sa va amenajati o astfel de sera pana la primavara viitoare.

Sursa foto: