Proiecte unice si interesante din baloti de paie

Toamna deja deja s-a instalat  si odata cu ea a sosit si momentul recoltarii diverselor cereale, legume sau fructe. Stiati insa ca multe dintre acestea pot fi folosite nu numai pentru consum ci si pentru crearea unor decoratiuni interioare sau exterioare? Balotii de paie de exemplu se gasesc usor in aceasta perioada astfel ca puteti sa dati frau imaginatiei si sa creati cateva decoratiuni pentru gradina. In continuare veti vedea cateva fotografii cu idei deosebite si creative de folosire a balotilor de paie care speram sa va incante.

Piscina din baloti de paie

 

GALERIE POZEBalotii de paie pot fi folositi la crearea unor decoruri de Halloween pentru terasa sau gradina. Un alt mod interesant este crearea unor decoratiuni in forma de animale din balotii cu diferite forme sau marimi. Puteti crea astfel diferiti monstri din desenele animate sau animale mari precum elefanti sau rechini. Crearea unui solar din baloti de paie si ferestre vechi din lemn poate fi un alt proiect pe care puteti sa il faceti in gradina voastra. Decoruri rustice cu o canapea, fotolii si banci sau chiar o pista de bowling din baloti de paie vor fi cu siguranta apreciate pentru originalitate. Daca vreti ceva si mai interesant atunci de ce nu incercati sa faceti o piscina din baloti de paie?  Straturile inaltate cu legume se pot de asemenea amenaja usor cu ajutorul balotilor de paie.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu proiecte inovative bazate pe baloti de paie si ca le devti distribui si prietenilor vostri de pe facebook sau instagram.

Surse foto: