Proiecte DYI pentru curte si gradina din tevi PVC

Tevile din plastic nu pot fi folosite doar in constructie, ci si in diferite activitati din gradina. Aceste tevi sunt rezistente, ieftine si usor de obtinut astfel ca sunt materialul ideal pentru a fi folosit in diverse activitati creative din gradina sau curte. Tevile de plastic se pot taia, lipi sau gauri usor si pot chiar fi si vopsite pentru a avea un aspect mai interesant. Daca va place gradinaritul, tevile din PVC va pot usura munca folosindu-le intr-un mod interesant si original. In continuare va prezentam cateva fotografii cu idei pentru folosirea tevilor de PVC in gradinarit care speram sa fie o buna sursa de inspiratie pentru pasionati.

Garduri din din tevi PVC

 

GALERIE POZEExista numeroase idei pentru folosirea tevilor in gradina, trebuie doar sa aveti putina indemanare si imaginatie. Astfel puteti face suporturi pentru plante agatatoare, suporturi pentru vase cu flori sau chiar hranitoare pentru pasarile din curte. O teava mai graosa din PVC poate fi un suport ideal pentru furtunul si pistolul de strropit gradina. Bucati de tevi de plastic prinse de un perete pot fi un suport ideal pentru diferite scule si unelte pe care le folositi in gradina. Amenajarea unei gradini verficale cu flori sau plante decorative poate fi facuta intr-o teava de plastic mai groasa. Amenajarea unui sitem de irigare pentru straturile de legume sau flori se poate face de asemenea din mai multe tevi din PVC.

Speram ca ati gasit macar cateva idei originale printre aceste fotografii si ca veti incerca si voi sa folositi tevile din PVC in activitatile din gradina.

Sursa foto