Porti de vis – idei primitoare pentru spatiul de la poarta pentru orice curte sau gradina

Daca privirea este ferestra catre suflet atunci o poarta este fereastra catre curte sau gradina. Desi, thenic vorbind, poarta este o bariara care protejeaza un anumit spatiu, aceasta este si cea care ofera accesul in curtea sau gradina noastra. In plus, poarta este alaturi de gard primul contact al trecatorilor sau vizitatorilor cu prorietatea noastra, deci ar trebui ca aceasta sa aiba un design cat mai interesant. Aceasta trebuie sa fie in concordanta atat cu arhitectura casei cat si cu cea a intregii zone in care locuiti. In continuare va prezentam cateva fotografii cu porti superbe pentru curti si gradini care speram sa va incante.

Poarta curte

GALERIE POZEPoarta de intrare in proprietate trebuie deci sa ofere atat protectie si intimitate cat si un design atragator care sa se potriveasca cu arhitectura exterioara a casei. Poarta pentru gradina in schimb, trebuie sa fie mai mult o decoratiune care va ofera accesul intr-un spatiu incantator cu multa verdeata si flori. Un gard mai inalt trebuie sa aiba o poarte cu cel putin aceeasi inaltime, iar un gard mai mic poate avea atat o poarta mica cat si una mai inalta. Portile poti fi facute atat din lemn cat si din tabla sau fier forjat. Daca va doriti ceva mai interesant puteti alege o poarta cu diferite modele florale din fier forjat sau chiar o poarta cu arcada. Puteti alege de asemenea o combinatie intre fier si lemn care se poate potrivi atat cu un decor rustic cat si cu unul modern.

Speram ca v-au placut toate aceste porti pentru gradini si curti si ca le veti arata si prietenilor vostri care locuiesc la casa.

Sursa foto