Poduri decorative de gradina asa cum nu ati mai vazut

Gradinile mari pot beneficia de amenajari deosebite care pot include lacuri, cascade si rauri. In apropierea lor se pot crea zone de relaxare, unde va puteti odihni racorindu-va si admirand natura. Chiar daca lacurile sau iazurile nu sunt foarte mari, acestea pot beneficia de o decoratiune foarte apreciata: podul. Podurile decorative reprezinta elemente traditionale ale gradinilor japoneze, astfel ca daca le veti folosi veti putea sa va transformati gradina intr-un spatiu exotic. Va prezentam asadar in continuare o colectie de fotografii cu poduri decorative de gradina pe care speram sa le apreciati.

 

Pod mic de gradina

 

 

GALERIE POZEPodurile decorative sunt de obicei din lemn, dar pentru o mai buna stabilitate se pot combina diferite materiale perecum ciment, piatra sau fier. Pentru gradinile cu rauri mici puteti folosi poduri simple de lemn, iar pentru lacuri sau iazuri puteti sa folositi podurile mai mari. Vezi si: Cascade de gradina din piatra –  hai sa vezi ce de modele frumoase! Culoarea rosie este specifica podurilor din gradinile japoneze, astfel ca este indicat sa o folositi. Un pod rosu intr-o gradina cu multa verdeata va iesi cu usurinta in evidenta si va reprezenta un element exotic de decor.  Vezi si: Idei pentru amenajarea colturilor gradinii. De pe aceste poduri veti putea admira diferitele insecte si plante acvatice sau veti putea sa va hraniti pestii din iaz. Copii vor fi cu siguranta primii care vor indragi un astfel de pod si va fi locul lor preferat din intreaga gradina.

Speram ca aceasta colectie de fotografii cu poduri decorative de gradina v-a impresionat placut si ca le veti arata si familiei voastre fotografiile care va plac.

Sursa foto