Piramide decorative multicolore pentru gradina din ghivece de flori suprapuse

Vasele de flori sunt printre cele mai versatile obiecte din care puteti face decoratiuni pentru gradina dumneavoastra. Acestea se gasesc intr-o multitudine de culori, forme si marimi astfel incat pot fi folosite cu usurinta pentru crearea decoratiunilor. In plus, aceste vase au costuri reduse ceea ce inseamna ca nu va trebui sa alocati o suma mare de bani pentru acest proiect. O decoratiune de gradina foarte interesanta este cea creata prin suprapunerea mai multor vase de flori de diferite marimi in care, de obicei, cel mai mare este la baza si cel mai mic in varf. In continuare va prezentam cateva fotografii cu decoratiuni de gradina din vase de flori suprapuse care speram sa va placa.

Decoratiune din vase de plante si flori

 


GALERIE POZEPentru a crea o decoratiune din vase de flori suprapuse aveti nevoie de cel putin 3-4 vase de flori. Acestea pot fi din plastic sau lut si pot avea dimensiuni diferite sau o singura marime. De asemenea puteti alege o singura culoare sau puteti opta pentru o combinatie de culori complementare. Aceste vase se gauresc si sunt trecute printr-o bucata de fier sau lemn care se fixeaza in pamant. Umpleti apoi vasele cu pamant de gradina si plantati diferite flori, plante suculente sau agatatoare. Pentru a completa decoratiunea puteti scrie pe aceste vase diferite mesaje cu ajutorul unor markere sau a sprayuri colorate.

Speram ca ati fost placut impresionati de aceste fotografii si ca veti incerca sa faceti si voi o astfel de decoratiune de gradina.

Sursa foto