Piese de mobilier rustic pentru gradina – modelul NR. 5 chiar mi-l doresc

Persoanele care locuiesc la casa doresc sa petreaca cat mai mult timp in gradina, chiar si toamna sau iarna. In gradina vara ne putem relaxa la soare, toamna putem admira coloritul superb al gradinii iar iarna ne putem bucura de prima ninsoare impreuna cu cei mici. De aceea este foarte important modul cum ne amenajam gradinile si terasele folosind o arhitectura exterioara care sa se potriveasca cu toate anotimpurile. Un astfel de stil este cel rustic, care foloseste decoruri, mobilier si decoratiuni din lemn sau piatra naturala. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu piese de mobilier rustic din lemn pentru gradina pe care speram ca le veti gasi interesante.

Mobilier rustic

GALERIE POZEMobilierul rustic din lemn foloseste bucati de lemn neprelucrate asa cum se gasesc ele in natura. Astfel crengile de diferite dimeniuni sunt incorporate in diferite piese de mobilier pentru a obtine un decor natural pentru gradina. Crengile de copac trebuie sa fie uscate, curatate de scoarta si de crengile mai mici pentru putea fi folosite la crearea pieselor de mobilier.  Astfel, din cateva scanduri si crengi puteti sa faceti o banca, o masa, un balansoar sau un leagan. La sfarsit trebuie sa folositi un lac cu o nuanta la alegere pentru a proteja mobilierul de ploi si diferentele de temperatura Un mic foisor, o pergola sau o masa cu banci cu aspect rustic va vor permite sa va bucurati de gradina voastra pe tot parcursul anului.

Speram ca v-au placut aceste piese de mobilier rustic si ca va doriti si voi sa aveti un astfel de mobilier in gradinile voastre.

Sursa foto