Ornamente si decoratiuni frumoase de gradina pe care trebuie sa le vedeti

Amenajarea unei gradini se finalizeaza de obicei cu alegerea ornamentelor si decoratiunilor. Acestea trebuie sa respecte aspectul general al gradinii si sa fie in concordanta cu tematica. Astfel, nu veti alege decoratiuni mari pentru o gradina de mici dimensiuni, nici ornamente cu un colorit viu intr-o gradina care foloseste doar culori inchise. Ornamentele si decoratiunile trebuie amplasate intr-o zona centrala, de unde pot fi admirate si pot ajuta la infrumusetarea gradinii. In continuare va prezentam cateva idei cu decoratiuni si ornamnte de gradina pe care speram ca le veti gasi interesante si frumoase.

 


GALERIE POZEOrnamentele si decoratiunile de gradina pot fi achizitionate de la diferite magazine cu decoratiuni pentru casa si gradina sau puteti sa le faceti singuri. Unele din cele mai apreciate astfel de ornamente sunt miniaturile. Puteti astfel sa va decorati gradina cu o moara de vant colorata sau puteti sa puneti o fantana traditionala in miniatura. Acestea din urma pot fi si niste suporturi de flori sau plante agatatoare foarte interesante. Alte decoratiuni mai complexe pot include crearea unor scene din cu personajele preferate de copii din filme sau desene animate. Micile cascade sau jgheaburi cu robinete pot de asemenea fi o decoratiune deosebite pentru un rond mai mare de flori sau o intersectie de alei. Pentru gradinile mici puteti amenaja diferite decoratiuni cu pietre sau pietris colortat in apropierea teraselor.

Speram ca vi s-a parut interesanta aceasta colectie de fotografii si ca le veti distribui si prietenilor vostri pe retelele de socializare.

Sursa foto