Ornamente neobisnuite pentru gradini interesante

Nu toate persoanele sunt la fel de creative de aceea decorarea gradinii poate fi o sarcina extrem de dificila pentru unii. Daca va numarati printre aceste persoane atunci ar trebui sa cititi acest articol in continuare. Crerea unui decor pentru gradina cat mai original si unic nu trebuie sa fie neaparat foarte dificila. Micile detalii pot schimba aspetcul intregii gradini de aceea astazi vom vorbi despre ornamente neobisnuite. Fie ca sunt statui, obeliscuri, decoruri cu forme circulare sau abstracte, ornamentele pot da viata unei gradini. In continuare va prezentam asadar cateva idei de ornamente neobisnuite care speram sa va incante.

Ornament metal gradina

GALERIE POZEDecoratiunile si ornamentele neobisnuite sunt de obicei obiecte care nu sunt produse pe scara larga, uneori fiind chiar unicate. Acestea obiecte pot fi achizitionate de la diferite licitatii sau de la case de amanet. Unii artisti aleg sa restaureze obiectele decorative vechi pentru a putea fi folosite din nou, iar altii aleg sa creeze ornamente din diferite materiale si obiecte reciclate. Pentru gradinile clasice cele mai potrivite ornamente sunt statuile iar pentru cele cu un design mai modern se folosesc decoratiunile abstracte. Aceste obiecte pot fi din piatra sau lemn dar si din otel, inox sau sticla si trebuie sa aiba forme si culori neobisnuite pentru a atrage atentia vizitatorilor. Amplasati-le in ronduri sau straturi de flori sau in mijlocul gradinilor pentru a le scoate si mai mult in evidenta.

Speram ca ati fost impresionati de aceste decoratiuni si ornamente neobisnuite pentru gradina si ca va doriti sa achizitionati si voi macar unul pentru gradina sau terasa dumneavoastra.

Sursa foto