Obiecte decorative din pietre de rau – idei pentru proiecte DIY

Toamna este anotimpul ideal pentru proiectele DIY deoarece odata cu racirea vremii petrecem mai mult timp in casa. Decoratiunile DIY sunt cele mai interesante astfel de proiecte deoarece astfel ne putem folosi imaginatia si creativitatea. Pietrele de rau sunt printre cele mai folosite materiale la realizarea decoratiunilor deoarece se gasesc foarte usor si au diverse marimi, forme si culori. Va prezentam in cele ce urmeaza o colectie de fotografii cu decoratiuni superbe din pietre de rau care speram sa fie o buna sursa de inspiratie pentru persoanele care iubesc decoratiunile hand made.

Strugure din pietre de rau

GALERIE POZEAtunci cand va plimbati prin apropierea unui rau incercati sa strangeti pietre cu forma si culori interesante pe care le veti putea folosi apoi la diferite proiecte DIY. Pentru decoratiuni mai simple din pietre de rau veti avea nevoie de cateva pietre, o placa de lemn si cateva cregute uscate. Pietrele trebuie spalate si uscate putand apoi sa le vopsiti in diferite culori. Lipiti pietrele pe bucata de lemn pentru a face diferite flori, fructe sau animale colorate. Un tablou din pietre de rau necesita mai multa munca, dar poate fi o decoratiune interesante pentru living sau dining. Un piesaj maritim cu barci sau insule cu case va fi cu siguranta admirat de toti cei care il vor vedea. O cutie din lemn cu nisip si pietre vopsite va fi decoratiunea perfecta pentru o masa sau un birou pe care il folositi mai rar.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu decoratiuni din pietre de rau si ca veti incerca si voi sa faceti si voi macar una dintre acestea.

Sursa foto