Modele de piscine pentru curti mici

Piscina este un spatiu de relaxare sau un loc de joaca minunat pentru copii. Daca totusi aveti o curte ingusta sau o gradina mica, asta nu inseamna ca nu puteti avea o piscina. Puteti sa va amenajati o mica piscina intr-un colt al gradinii, langa terasa sau chiar langa gard sau zid. Langa piscina puteti amenaja o mica terasa placata cu lemn sau marmura unde puteti sa va bronzati sau puteti sa preparati un gratar pentru invitati. Copacii sau umbrelutele pot asigura umbra necesara in zilele cu un confort termic scazut. In continuare va prezentam cateva fotografii cu piscine mici incantatoare care speram sa placa si sa va inspire.

 

GALERIE POZE

 O piscina mica poate avea orice forma pentru a se incadra pe suprafata de teren disponibila. Astfel, piscina poate fi patrata, dreptunghiualara sau chiar rotunda. Indiferent de forma piscinei, trebuie sa amenajati marginile acesteia si sa creati o mica terasa pentru sezlonguri, fotolii sau scaune. Daca piscina este amenajata langa un zid ati putea face o mica cascada de unde ar putea sa curga apa cu care este alimentata. Amenajati zona unde este piscina cu flori, plante decorative sau arbusti si nu uitati de sistemul de iluminare. Aceste va va ajuta sa va bucurati de racoarea apei in serile caniculare de vara si va crea o atmonsfera intima si romantica in gradina dumneavoastra.

Vezi si: 15 decoratiuni si amenajari mici care pot infrumuseta orice gradina

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu piscine de mici dimensiuni si ca ati vrea si voi o astfel de piscina in gradina voastra.

Sursa foto