Mobilier si obiecte decorative de gradina realizate din busteni

Copacii pe care ii taiem din diverse motive din gradini nu trebuie neaparat sa fie folositi pentru incalzirea caselor. Cu putina imaginatie si indemnare trunchiurile sau crengile copacilor pot fi transformati in diverse obiecte decorative sau de mobilier pentru gradina. Aceste decoratiuni pot fi folosite in special la casele cu arhitecturi rustice sau clasice care au multe elemente din lemn. Va prezentam in continuare cateva idei de folosirea a trunchiurilor de copaci pentru crearea unor decoratiuni sau obiecte de mobilier de gradina originale.

Masa si banci din trunchiuri de copaci

 


GALERIE POZE

 Trunchiurile de copaci sunt folosite adesea pentru crearea unor obiecte de mobilier de gradina. Astfel puteti face diverse mese, scaune sau banci atat pentru terasa cat si pentru curte sau gradina. Aceastea pot fi mai mult sau mai putin finisate in functie de preferinte. Un alt mod de a utiliza trunchiurile si ramurile copacilor este de a crea suporturi pentru flori sau plante decorative. Puteti amenaja o gradina verticala cu plante suculente intr-un trunchi de copac batran, sau puteti construi straturi inaltate pentru flori sau arbusti. Chiar si elemente deosebite precum cascade si sisteme de iluminare pot fi amenajate folosind trunchiurile copacilor. Nu in cele din urma puteti face diverse decoratiuni pentru gradina in forma de plante, animale, personaje de poveste sau trenulete si masini. Aceste decoratiuni vor fi indragite de copii si ii vor face sa isi doreasca sa petreaca mai mult timp in aer liber.

Speram ca aceasta colectie de fotografii cu obiecte decorative din lemn au fost o buna sursa de inspiratie si ca veti incerca sa faceti si voi macar unul.

Sursa foto