Mobilier pentru gradini si terase – modele deosebite asa cum nu ati mai vazut

Orice amenajare a teraselor sau gradinilor de langa casa se finalizeaza cu alegerea unui mobilier adecvat. Acesta trebuie sa corespunda atat cerintelor estetice dar si sa ofere un confort cat mai ridicat pentru intreaga familie. Foarte multe gradini frumoase au piese de mobilier de gradina banale care nu aduc niciun beneficiu spatiilor exterioare. Pentru a va transforma gradinile si terasele in spatii de relaxare interesante va trebui sa folositi obiecte de mobilier deosebite cu forme si culori indraznete si din materiale neconventionale. In continuare va vom prezenta cateva fotografii cu obiecte de mobilier pentru gradina asa cum nu ati mai vazut.

Fotolii verzi de gradina

GALERIE POZEMobilierul de gradina poate fi facut din diverse materiale precum lemn, fier, sticla, ciment sau plastic sau dintr-o combinatie din doua sau mai multe materiale. Obiectele de mobilier interesante pot fi atat banci, mese si scaune cat si balansoare, focuri de tabara sau sezlonguri. Cele mai deosebite obiecte de mobilier sunt cele care au o forma mai ciudata, care le fac sa iasa in evidenta. Culorile vii sau combinatiile de culori sunt un alt mod de a scoate din monotonie un obiect de mobilier exterior. Daca va doriti ceva cu totul special, incercati sa va amenajati o banca cu o masuta de cafea acoperite cu gazon. Veti avea astfel obiecte de mobilier originale si unice dar si prietenoase cu mediul inconjurator.

Speram ca ati fost placut impresionati de aceste obiecte de mobiler de gradina deosebite si ca le veti distribui si prietenilor de pe retelele de socializare.

Sursa foto