Mobilier din lemn pentru terase si gradini superbe – idei tare reusite

Mobilierul de lemn pentru gradina si terasa este foarte popular deoarece are un aspect natural si nu este foarte costisitor. In plus, un astfel de mobilier se potriveste cu diverse tipuri de decor, de la cel rustic pana la cel modern. Un mobilier de lemn pentru exterior este usor de intretinut si ofera un confort sporit atat vara cat si toamna sau iarna .Cu putina pricepere si sculele necesare puteti sa va faceti singuri o banca sau o masa din lemn pentru terasa sau gradina. In continuare va prezentam cateva fotografii cu mobilier din lemn pentru terasa sau gradina care speram sa va placa.

Banca curbata din lemn

GALERIE POZEPentru a va bucura de vremea frumoasa de afara si pentru a petrece mai mult timp in gradina sau pe terasa va trebui sa aveti un mobilier care sa va asigure confortul pe care vi-l doriti. O zona de relaxare cu masa, scaune sau banci din lemn poate fi tot ceea ce aveti nevoie. Mobilierul din lemn nu trebuie sa aiba neaparat forme clasice, putand sa alegeti banci si mese curbate sau semicirculare pentru ca gradina sa devina un spatiu mai atragator. Lemnul poate fi combinat foarte usor cu alte materiale, astfel ca puteti alege o masa cu banci din lemn si piatra sau gabioane. Un mobilier modern este multifunctional de aceea veti putea alege banci din lemn cu suporturi de flori sau care incorporeaza diferite sisteme de iluminare. Pentru a creste confortul mobilierului din lemn puteti folosi saltele si perne colorate care vor avea si rol decorativ.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu mobilier din lemn pentru gradina si ca veti dori sa le aratati si prietenilor vostri.

Sursa foto