Mini cascade de gradina unice care va vor impresiona

Nimeni nu doreste sa aiba o gradina anosta sau invechita. Pentru aceasta trebuie insa sa faceti ceva investitii pentru reamenajarea completa sau partiala a gradinii. Daca totusi nu aveti un buget destul de mare pentru aceste reamenajari puteti sa incercati sa folositi cateva elemente care vor influenta aspectul general al gradinii. Unul dintre aceste elemente este o cascada de perete.  Acest tip de cascade sunt foarte spectaculoase, putand infrumuseta orice zid, gard, sau spatiu inclusiv in gradinile de mici dimensiuni. In continuare va vom prezenta cateva imagini cu cascade de zid care speram sa va placa si sa va motiveze sa va amenajati una in gradina .

 

Cascada de zid cu piscina

 

 

GALERIE POZE

 

 Cascadele situate pe un zid pot scoate din anonimat o anumita parte a gradinii voastre. Aceste cascade pot fi incluse intr-un lac sau intr-un iaz de diferite dimensiuni sau pot fi de sine statatoare. In functie de dimensiunea cascadei, aceasta va crea o atmonsfera racoroasa in timpul verii, astfel ca ar fi bine sa va amenajati o zona de relaxare in apropierea lor. In plus, curgerea apei va va ajuta sa va relaxati si sa uitati de problemele si grijile cotidiene. Cascadele de perete  pot fi construite din diferite materiale, incepand de la gabioane si terminand cu ciment, metal sau lemn. Pentru a va putea bucura de aceste cascade si noaptea, nu uitati sa folositi sisteme de iluminare cu diferite culori si intensitati.

Speram ca v-a impresionat aceasta colectie de fotografii cu mini cascade de perete si ca le veti distribui si prietenilor si amicilor vostri.

 

Surse foto