Mese si bancute colorate pentru gradina ta de vis – trebuie neaparat sa le vezi mai ales ca sunt si usor de facut

Mobilierul de gradina este cel care ne faciliteaza sa ne bucuram de timpul petrecut in aer liber. Fie ca ne relaxam, servim cafeaua sau micul dejun sau doar ne facem siesta avem nevoie de piese de mobilier care sa ne asigure confortul pe care ni-l dorim. Uneori insa, o piesa de mobiler poate deveni si o decoratiune pentru gradina avand astfel atat un rol functional cat si unul decorativ. Masa cu banci duble este o piesa de mobilier foarte populara in special printre familiile cu copii care adora sa faca diferite activitati in aer liber. Veti gasi in continuare cateva fotografii cu mese cu banci duble cu decoratiuni incantatoare care speram sa fie pe placul vostru.

Masa pictata cu flori

GALERIE POZEO masa cu banci duble din lemn poate fi un mobilier foarte important intr-o gradina, in special pentru familiile care au copii. Copii pot servi masa in aer liber atunci cand vremea este frumoasa sau pot scrie, colora sau juca diverse jocuri. Pentru a face acest mobilier mai atragator puteti sa il vopsiti in diverse culori sau chiar sa il pictati. Puteti sa folositi cate o culoare separata pentru fiecare scandura sau puteti sa pictati flori, fluturi, fructe sau chiar o tabla de sah. Astfel masa si bancile vor deveni adevarate decoratiuni colorate care vor infrumuseta terasa sau gradina.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste mese cu banci duble decorate cu diverse picturi si ca le veti distribui si prietenilor vostri care adora activitatile in aer liber.

Sursa foto