Locuri de sedere moderne in gradina – idei si fotografii

Modernizarea gradinii poate fi o activitate dificila si costisitoare. In plus va trebui sa aveti un plan pentru asta si sa folositi tendintele actuale de design exterior. Una dintre aceste tendinte este construirea de straturi inaltate in gradina care se pot integra cu elementele arhitecturale sau cu mobilierul de gradina. Astfel veti avea elemente care vor avea atat un rol functional cat si unul decorativ. Aceste straturi inaltate pot fi construite atat pe terase sau scari cat si pe marginea gradinilor, langa garduri sau ziduri. Va vom prezenta in continuare o colectie de fotografii cu bancute moderne superbe de gradina integrate cu ghivecele sau jardinierele.

Straturi inaltate langa gard


GALERIE POZEStraturile inaltate se construiesc cel mai adese din lemn si ciment. Aceste straturi vin in continuarea teraselor placate cu lemn si se intrepatrund cu zone de relaxare precum banci sau canapele. Lemnul poate pastra culoarea naturala sau poate fi lacuit in diferite nuante care sa se potrivesca cu designul casei. Avantajul acestor straturi inaltate moderne este ca ajuta la crearea unor zone de relaxare verzi. Puteti folosi diferite plante ornamentale sau agatatoare, arbusti sau chiar copaci. Aveti grija sa amenajati un sistem eficient de scurgere al apei pentru ca lemnul sa nu putrezeasca. Folositi diferite becuri sau spoturi pentru a lumina aceste spatii pentru a va putea bucura de terasa si gradina modernizata si seara sau noaptea.

Speram ca ati fost placut impresionati de aceste fotografii cu terase si gradini moderne cu straturi inaltate si ca le veti distribui si prietenilor sau amicilor vostri.

Sursa foto