Locuri de joaca amenajate in gradina – idei si fotografii inspirationale

Multe persoane isi doresc o casa cu gradina pentru a le putea permite copiilor sa petreaca cat mai mult timp in natura. De aceea, amenajarea gradinilor trebuie facuta atent pentru ca cei mici sa se poata bucura de timpul petrecut in aer liber. Gazonul va fi locul unde copii se vor putea juca cu mingea sau vor putea practica alte sporturi, dar daca aveti posibilitatea incercati sa le amenajati un loc de joaca. Va prezentam in continuare o colectie de fotografii interesante cu locuri de joaca amenajate in gradini pe care suntem siguri ca cei mici le vor indragi.

Loc de joaca in gradina

 

GALERIE POZELocurile de joaca pentru copii nu trebuie sa fie spatii foarte mari si se pot adapta in functie de dimensiunile gradinii. Puteti sa amenajati o mica casuta din lemn unde cei mici se pot juca, sau o casuta intr-un copac mai gros. Alte idei sunt amenajarea unui astfel de spatiu cu tobogane, balansoare, leagane, bare sau pereti pentru catarat. Pentru acestea va trebui sa amenajati terenul folosind nisip, pietris, mulci de lemn sau diferite materiale care pot asigura protectia copiilor. Puteti sa folositi culori cat mai vii pentru a-i atrage pe cei mici si pentru a inveseli gradina. Decorati aceste spatii cu flori si plante decorative pentru a le infrumuseta si pentru a-i face pe copii sa iubeasca natura.

Speram ca ati gasit cateva idei interesante printre aceste fotografii cu locuri de joaca pentru copii amenajate in gradina si ca le veti arata si prietenilor vostri care au copii.

Sursa foto