Leagane si balansoare superbe pentru gradina

Leaganele si balansoarele ne aduc aminte de copilarie de aceea tot mai multe persoane isi doresc sa le aiba in gradina. Aceastea vor reprezenta principala atractie pentru copii si ii va face sa petreaca mai mult timp in aer liber. Pentru adulti leaganul sau balansoarul va fi locul ideal de odihna, de relaxare sau chiar de servire a cafelei in diminetile cu vreme frumoasa. In continuare veti vedea o coletie de fotografii cu leagane si balansoare de diverse marimi care speram pe care speram sa le gasiti interesante.

Leagan oval din lemn


GALERIE POZEMagazinele cu mobilier pentru gradina au o oferta foarte variata de leagane si balansoare, astfel ca veti gasi unul indiferent de buget. Leaganele pot fi facute din diferite materiale precum lemn, fier forjat sau metal, cele mai ieftine fiind cele cu cadru de metal, care se ansambleaza destul de usor. Majoritatea leaganelor sau a balansoarelor sunt acoperite pentru a asigura umbra necesara in zilele toride de vara. Leaganele si balansoarele pot avea dimensiuni diferite, putand fi pentru o singura persoana sau pentru doua sau trei. Pentru a asigura un confort sporit, leaganele au saltele si perne moi care sunt acoperite cu materiale impermeabile. Atunci cand montati un leagan sau un balansoar, aveti grija sa il verificati pentru a preveni eventualele accidente. De asemenea, daca este posibil, incercati sa nu amplasati leaganul pe o suprafata dura pentru ca eventualele cazaturi sa nu duca la accidentari.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu leagane si balansoare de gradina si ca deja cautati un loc in gradina pentru un astfel de balansoar.

Sursa foto