Leagane si balansoare pentru gradina si terasa – MODELE SUPERBE pe care trebuie sa le vedeti

Daca va doriti sa atrageti copiii sa petreca mai mult timp in natura, trebuie sa va amenajati corespunzator gradinile. Astfel, amenaja diferite spatii de joaca cu nisip sau gazon sau folositi diferite decoratiuni cu personaje din desene animate sau din filmele lor preferate. Prezenta unui leagan sau balasoar, in gradina sau in curte ii va incanta pe cei mici si va deveni locul lor preferat de joaca. Exista o multitudine de modele de leagane si balansoare pe care puteti sa le achizitionati, sau chiar puteti sa le faceti singuri. In continuare va prezentam cateva fotografii cu leagane si balansoare care speram sa va placa si sa va impresioneze.

Balansoar decorat cu flori

GALERIE POZE

 Cel mai simplu model de leagan este format dintr-o scandura si sfori sau lanturi si se prinde de obicei de un copac sau o grinda. Aveti grija sa securizati bine leaganul pentru a preveni eventualele accidente. Balansoarul are spatar si dimensiuni mai mari si are de obicei un suport propriu. Daca leaganele sunt de obicei folosite de copii, balansoarele pot fi locul unde va puteti relaxa dupa o zi obositoare sau unde cititi o carte in zilele calduroase de week-end. Decorati balansoarele cu diverse perne decorative, cu vase de flori sau cu plante agatatoare pentru a le transforma in adevarate decoratiuni pentru terasa sau gradina.

Speram ca v-au placut toate aceste fotografii cu leagane si balansoare pentru terasa si gradini si ca va ganditi deja sa va achizitionati si voi unul.

Sursa foto