Jardiniere rustice frumoase pentru crearea unui decor de toamna

Gradina este un loc interesant unde puteti sa va folositi imaginatia si creativitatea prin crearea unor decoruri deosebite. Fiecare colt al gradinii merita atentia dumneavoastra deoarece chiar si o mica schimbare poate face diferenta intre o gradina frumoasa si una anosta. Jardinierele si vasele de flori nu reprezinta doar un suport pentru plante ci si adevarate decoratiuni care pot ajuta la crearea unui decor tematic interesant. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu jardiniere rustice deosebit de frumoase care speram sa va placa.

Jardiniera mare din lemn

GALERIE POZELemnul este materialul cel mai potrivit pentru crearea unui decor rustic, de aceea jardinierele din lemn sunt printre cele mai populare. Daca aveti putina indemanare puteti sa incercati sa faceti singuri o astfel de jardiniera, desi puteti gasi numeroase modele si la magazinele care vand mobilier de gradina. Cel mai adesea jardinierele de lemn au forma patrata sau dreptunghiulara dar daca doriti ceva mai deosebit puteti achizitiona jardiniere in forma de hexagon sau octogon. De obicei, jardinierele de gradina sunt de mari dimensiuni pentru a putea pune in ele flori si plante decorative cu un colorit deosebit care pot infrumuseta peisajul din gradinile voastre.

Jardinierele din lemn pot fi laucuite cu un lac transparent sau cu unul mai inchis pentru a le proteja de ploi si de temperaturile prea ridicate sau prea scazute. O alta solutie este vopsirea acestora in culori deschise pentru a pune si mai mult in valoare florile si plantele care vor decora gradina. O jardiniera rustica deosebita poate fi facuta din bucati de lemn care pastreaza coaja copacului aceasta avand astfel un aspect mai natural.

Speram ca v-au placut aceste jardiniere rustice si ca au fost o buna sursa de inspiratie pentru crearea unui decor de toamna in gradina dumneavoastra.

Sursa foto