Idei pentru amenajarea unui bar exterior pe terasa sau in gradina

Terasele reprezinta atat un spatiu de relaxare in familie dar si un spatiu unde va puteti invita prietenii sau colegii in weekend sau cu alte ocazii speciale. Pentru aceasta va trebui sa va amejati terasele pentru a deveni spatii primitoare, interesante si racoroase. O idee foarte apreciata in ultima perioada este amenajarea unor baruri de diferite dimensiuni pe terase. Aceste baruri pot fi amenajate atat in gradinile sau pe terasele mari cat si in cele mai mici. In continuare veti vedea o colectie de fotografii cu baruri amenajate pe terase pe care speram ca le veti gasi incantatoare.

Bar mic pentru terasa


GALERIE POZEAmenajarea unui bar pe terasa nu trebuie sa fie neaparat foarte costisitoare. Pentru barurile mici puteti folosi piese de mobilier din lemn sau plastic, iar daca va doriti un bar mai mare puteti sa il construiti din piatra sau ciment. In bar veti putea depozita atat cani si pahare de diferite marimi cat si diverse sticle cu bauturi sau fructe pentru prepararea cocktailurilor. Barurile mari pot include un gratar electric sau pe gaz unde veti putea prepara diverse gustari pentru invitatii dumneavoastra. La bar puteti pune tabureti inalti sau scaune inalte cu spatar pentru un confort mai sporit. Pentru a le putea folosi chiar si atunci cand vremea este mai capricioasa puteti sa amenajati barul sub o pergola sau intr-un foisor.

Speram ca ati apreciat aceste fotografii cu baruri amenajate pe terase sau in gradini si ca le veti arata si prietenilor sau amicilor vostri.

Sursa foto: