Idei minunate pentru decorarea gardurilor din curte si gradina – iti vor face gradina sa arate fermecator

Majoritatea persoanelor care stau la casa isi amenajeaza si decoreaza gradinile dar ignora cu desavarsire gardurile din curte. Acestea sunt vopsite sau lacuite cu o singura culoare monotona fiind adeseori in contrast cu gradinile cu flori si decoratiuni multicolore. In ultima perioada insa, exista un trend pentru decorarea gardurilor prin amenajari costisitoare sau prin proiecte ieftine DIY. Cu putina imaginatie, puteti sa va decorati gardul de lemn din gradina folosind doar obiecte pe care le aveti in curte sau pe care le puteti recicla. In continuare va prezentam cateva fotografii cu decoratiuni superbe de garduri care speram sa va inspire.

Gardini verticale pe gard

GALERIE POZECel mai simplu mod de a decora un gard de lemn este sa il pictati in diferite culori care sa se potriveasca cu decorul gradinii. Puteti sa picatati peisaje, flori, animale, pasari sau chiar sa scrieti diferite mesaje pozitive. O alta solutie simpla este sa decorati gardul cu diferite vase cu flori, plante suculente sau agatatoare. Puteti folosi orice recipient reciclat precum cutii de tabla sau sticle sticle sau puteti prinde o gradina verticala sau cateva jardiniere pe gard. Pentru un decor romantic de searra puteti prinde pe gard borcane cu lumanari sau chiar instalatii cu multe beculete colorate. Rame vechi, geamuri, ogliznzi sau tavi si vase vechi pot fi folosite de asemenea pentru crearea unor decoruri unice pentru orice gard. Copiii vor adora decorurile colorate cu personaje din desene animate sau gardurile cu table unde vor putea scrie si desena in voie.

Speram ca vi s-a parut interesanta aceasta colectie de fotografii cu decoratiuni pentru garduri si ca nu veti ezita sa o distribuiti si prietenilor vostri care indragesc proiectele DIY.

Sursa foto