Idei interesante pentru construirea si amenajarea unui foc de tabara decorativ

Amintirile cele mai frumoase sunt legate de noptile de vara petrecute alaturi de prieteni in jurul unui foc de tabara. Amenajarea unui foc de tabara in gradina sau pe terasa va crea un spatiu primitor si care va crea o atmonsfera relaxanta si propice pentru conversatii placute alaturi de cei dragi. In plus, puteti sa faceti singuri amenajarea unui astfel de foc de tabara decorativ, fara sa mai platiti o echipa de muncitori. Va prezentam in continuare cateva fotografii cu amenajarea unui foc de tabara decorativ pentru terase sau gradini din care speram ca va veti putea ispira.

Foc de tabara pe terasa

 

GALERIE POZEFocurile de tabara decorative pot fi simple gropi rotunde sau patrate, mai mari sau mai mici, pe unul sau mai multe niveluri. Acestea pot fi construite din ciment, piatra, caramida sau chiar din gabioane sau tabla. Focul de tabara decorativ poate fi amenajat in pamant, pentru care va trebui sa sapati o groapa nu foarte adanca, sau pe pamant pentru care va trebui sa il construiti din piatra sau caramida. Atunci cand alegeti locul pentru amenajarea unui foc de tabara decorativ trebuie sa luati in considerare si amenajarea unui spatiu de relaxare in jurul focului. Astfel va trebui sa aveti spatiu pentru amplasarea de banci, tabureti sau scaune in jurul focului pentru cat mai multe persoane.

Speram ca aceste fotografii v-au ajutat sa va faceti o idee ce implica amenajarea unui foc de tabara decorativ si ca veti incerca sa va amenajati si voi un astfel de foc in gradina sau pe terasa.

Sursa foto