Idei interesante pentru amenajarea unui foisor in gradina – uite ce voi construi in curtea mea

Foisoarele ofera o modalitate minunata de a petrece timpul in aer liber atat pentru relaxare cat si pentru distractii impreuna cu familia sau prietenii. Acestea sunt o modalitate excelenta de a va extinde spatiul de locuit in natura putand astfel sa luati masa sau sa faceti un gratar in compania persoanelor dragi. Alegerea tipului de fosior trebuie facuta in functie de preferinte, putand fi locul unde va relaxati dupa o zi obositoarea la serviciu sau unde serviti masa in diminetile frumoase de weekend. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu diferite tipuri de foisoare pe care le puteti amenaja in gradinile voastre.

Foisor gradina

GALERIE POZEFoisoarele pot avea forme, dimensiuni si structuri diferite astfel ca veti putea gasi unul care sa se potriveasca cu arhitectura exterioara a gradinii. Acestea pot fi constructii simple din lemn cu banci sau strcturi mai complexe din caramida care contin gratare sau seminee. Daca va doriti insa un foisor care se poate demonta iarna atunci puteti incerca un foisor in stil mediteranean. Pentru a face foisorul cat mai confortabil va trebui sa folositi diverse saltele sau perne pentru bancile, fotoliile, scaunele sau canapelele din foisor. Decorati foisorul cu flori, perdele si diverse accesorii pentru a-l transforma intr-un spatiu cplorat si vesel. Nu uitati de iluminat, deoarece astfel veti putea pretrece nopti de neuitat in compania familiei si prietenilor.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu foisoare si ca vor fi o buna sursa de inspiratie atunci cand va veti amenaja unul in gradina voastra.

Sursa foto