Idei interesante pentru amenajarea unei gradini de vis

Amenajarea unei gradini poate fi un proiect dificil si costisitor dar asta nu inseamna ca nu trebuie facut. Chiar daca intai veti amenaja interiorul casei si terasele, gradina nu trebuie neglijata deoarece este principalul motiv pentru care v-ati dorit sa locuiti la casa. Aici veti putea petrece momente unice alaturi de familie iar copii se vor juca si isi vor crea amintiri deosebite. Daca nu doriti sa angajati o echipa de profesionisti sa va amenajeze gradina, puteti cauta diverse idei si fotografii de amenajare pe internet. In continuare va propunem si noi o colectie de fotografii cu idei superbe de amenajare a unei gradini si transformarea ei intr-un spatiu de relaxare asa cum ati visat.

Gradina cu decoratiuni si plante

 

GALERIE POZE

 Indiferent de dimensiunile gradinii, incercati sa pastrati in gradina cat mai multe plante, flori, arbori sau arbusti. Daca nu aveti timp sa ingrijiti gazonul, acesta poate fi inlocuit cu pietris de diferite culori sau cu mulci. Veti putea crea astfel diferite forme sau decoruri prin combinarea pietrisului de diferite culori cu mulciul de lemn sau cu gazonul. Aleile pot avea diverse forme si dimensiuni si pot fi de asemenea decorate cu pietris sau cu plante decorative. Cele mai folosite materiale pentru alei sunt lemnul sau pavajele dar puteti folosi si alte materiale precum cimentul, piatra sau metalul. Nu uitati de obiectele decorative, de ghivecele cu flori sau arbusti, de banci sau scaune si de sistemele de iluminat care vor definitiva decorul si ii vor da o nota de unicitate.

Speram ca v-au placut aceste fotografii si ca le-ati salvat pentru a le putea folosi atunci cand va veti amenaja gradina.

Surse foto