Idei interesante pentru a va pastra intimitatea in gradina

Orice familie doreste o gradina unde toata lumea se poate relaxa in liniste departe de privirile curioase ale vecinilor sau ale trecatorilor. Cateodata aceasta intimitate este greu de obtinut din cauza caselor care sunt prea apropiate intre ele sau strazi sau alei publice. Exista insa din fericire multe solutii de a va feri de privirile curiosilor precum construirea unor spatii de ralaxare, la garduri inalte sau arbusti. In continuare va prezentam o colectie deosebit de interesanta cu gradini amenajate pentru a pastra intimitatea care spram sa va inspire.

 

Pergola cu perdele

 

 

 

GALERIE POZE 

Cea mai simpla solutie de amenajare pentru pastrarea intimitatii in gradina este folosirea unoor garduri mai inalte. Puteti sa folositi garduri din lemn, metal, sticla sau ciment care ofera o protectie totala sau partiala. Solutiile moderne combina lemnul sau metalul cu sticla astfel incat asigura atat un design unic cat si protectia pe care o doriti. O alta solutie este amenajarea unor gradini verticale in spatiile care marginesc caile de acces. Florile si plantele decorative sau verticale va vor asigura intimitatea pe intraga durata a anotimpurile calde. La fel, plantarea unor arbusti sau folosirea unor vase cu plante decorative de mari dimensiuni va poate asigura o relaxare linistita departe de privirile trecatorilor sau ale vecinilor. Pergolele cu perdele sau ziduri semitransparente sunt de asemenea o alta solutie pe care o puteti folosi in gradina sau pe terase.

Speram ca v-au placut in mod deosebit aceasta colectie de fotografii cu gradini amenajate pentru a pastra intimitatea proprietarilor si ca nu veti ezita sa le distribuiti si prietenilor vostri.

Sursa foto