Idei inovative pentru mascarea gardurilor din plasa de sarma pe care cu siguranta nu le stiai

Gardurile de sarma se gasesc inca in multe curti fiind folosite in special pentru a delimita sau a ingradi anumite spatii. Indiferent ca sunt folosite pentru a imprejumui o zona pentru caini, gaini sau doar pentru gradina de zarzavaturi aceste garduri nu sunt foarte estetice putand sa strice aspectul frumos al unei curti sau gradini. Dar stiati ca aceste garduri din plase de sarma pot fi decorate pentru a avea un aspect mai interesant si atragator? In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu decoruri inovative pentru gardurile din plase de sarma care speram sa va placa.

Gard de sarma cu snur de iarba

GALERIE POZEUn gard din plasa de sarma poate sa fie bun la imprejmurirea unor spatii insa nu asigura intimitatea sau protectia de care aveti nevoie. Pentru a schimba aspectul unui astfel de gard puteti folosi diverse materiale pe care le aveti in garaj sau pe care le puteti achizitiona la un pret redus. Astfel puteti pune prin plasa gardului de sarma sipci de lemn sau bucati inguste de plastic sau tabla. Aceste materiale pot fi vopsite in diverse culori pentru a se potrivi cu aspectul deneral al gradinii sau curtii. O alta solutie interesanta este folosirea unui snur de iarba artificiala care se poate impleti usor prin plasa de sarma. Veti obtine un gard cu un decor interesant care va va proteja si de privirile indiscrete ale trecatorilor sau ale vecinilor.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu decoruri pentru garduri din sarma si ca v-au inspirat sa va decorati si voi astfel gardurile din curtile voastre.

Sursa foto