Gradini rustice cu flori – Idei incantatoare pentru amenajarea gradinii

Amenajrea unei gradini in stil rustic este destul de usoara daca aveti putina indemanare si multa imaginatie. In plus, acest tip de amenajare este foarte putin costisitoare deoarece puteti sa folositi diverse materiale reciclate sau lucruri pe care nu le mai folositi pentru a crea diverse decoratiuni rustice. Puteti sa implicati in aceste proiecte de amenajare toti menbrii familiei astfel ca veti petrece mai mult timp impreuna si va veti crea amintiri de neuitat. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu idei de amenajare a unor gradini rustice care speram sa va placa.

Decoratiune rustica din lada de lemn

GALERIE POZEFlorile sunt cele mai frumoase decoratiuni pentru orice curte si gradina. De aceea pentru a crea o decoratiune rustica puteti incerca sa faceti diverse suporturi si vase pentru flori. Puteti folosi astfel galeti sau vase vechi in care sa puneti flori colorate pentru a decora diverse spatii din curte sau gradina. Aceste suporturi rustice pot fi agatate si de ramurile unui copac sau de plafonul verandei, inveselind aceste spatii.

Incercati sa fiti cat mai creativi si sa folositi obiecte vechi pe care va pregateati sa le aruncati la gunoi. O bicicleta veche pe care sa puneti mai multe vase de flori poate de asemenea sa fie o superba decoratiune rustica. O banca sau o masa veche poate fi un suport ideal pentru plante decorative, flori colorate sau plante suculente. Un scaun vechi sau un butoi din lemn pe care sa puneti vase cu flori colorate pot de asemenea sa fie o decoratiune deosebita pentru o terasa sau o veranda.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii si ca veti incerca si voi sa faceti o astfel de decoratiune rustica pentru gradina voastra.

Sursa foto