Idei deosebite pentru amenajarea gradinilor pentru toamna

Chiar daca nu mai este mult pana vine iarna, mai puteti profita de zilele frumoase si de culorile deosebite ale toamnei pentru a va amenaja gradinile. Va veti putea bucura astfel de zielele linistite de toamna in aer liber intr-un peisaj incantator. Pentru aceasta va trebui sa inlocuiti plantele si florile care incep sa se ususce sau sa se ofileasca cu alte plante si decoratiuni potrivite pentru sezoanele reci. In contunuare veti gasi o colectie de fotografii cu gradini incantatoare amenajate pentru toamna, care speram sa va placa si sa va incate.

Decor de toamna gradina

GALERIE POZECel mai simplu mod de amenajare a gradinilor pentru toamna este crearea diverselor decoratiuni cu ajutorul pietrisului colorat. Astfel, pueti inlocui gazonul si plantele care marginesc aleile cu un pietris de culoare alba sau cu unul in doua culori. Puteti face de asemenea diverse forme si decoratiuni cu o combinatie de pietris de doua culori. O alta solutie interesanta este folosirea mulciului de lemn pentru crearea unor decoratiuni de gradina. In combinatii cu pietrisul sau cu pietrele de mari dimensiuni acesta poate crea un peisaj incantator.

Chiar daca toamna sunt temperaturi foarte scazute, trebuie sa stiti ca puteti sa va bucurati in continuarea de plante si arbusti cu un colorit deosebit de frumos. Cautati diverse plante, flori si arbusti care rezista la temperaturi scazute si plantati-le in gradina sau in diverse vase de mari dimensiuni. Nu uitati sa le ingrijiti si sa le mutati in spatii acoperite atunci cand teperaturile incept sa scada prea mult.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu amenajari de toamna pentru gradini si ca le veti distribui si prietenilor vostri pe retelele de socializare.

Sursa foto