Idei cu gust pentru amenajarea unei gradini sau terase inguste

In ultima perioada tot mai multe case se construiesc pe parcele de teren cu dimensiuni mici din cauza preturilor tot mai mari de constructie si de achizitie a terenurilor. Din fericiere exista foarte multe solutii de amenajare a unor gradini si terase inguste care pot maximiza spatiul disponibil, oferind in acelasi timp un confort ridicat. In plus, nu trebuie sa renuntati la tipul de decor pe care il indragiti, deoarece veti putea amenaja o mica terasa atat intr-un stil rustic cat si intr-unul traditional, modern sau minimalist. In continuare va prezentam cateva idei de amenajare a teraselor mici sau inguste care speram sa va placa si sa va inspire.

Amenajare superba gradina ingusta

GALERIE POZEO terasa ingusta nu este foarte greu de amenajat putand sa fie o prelungire a spatiilor de locuit. Astfel, o terasa de mici dimensiuni poate sa aiba o podea din lemn sau piatra si un mobilier care sa foloseasca acealsi design cu cel din living sau dining. Daca doriti ca terasa sa aiba mai multa verdeata puteti pune vase cu flori, arbusti sau plante decorative de diferite dimensiuni sau chiar sa aveti un gazon de mici dimensiuni.

Daca nu aveti foarte mult timp la dispozitie sa intretineti o gradina de mici dimensiuni, puteti sa o amenajati cu pietris de diferite culori sau sa o placati piatra sau lemn. Un mobilier confortabil cu o canapea sau o masa si scaune va va oferi posibilitatea sa va relaxati sau sau luati masa in familie in aer liber atunci cand vremea este frumoasa.

Speram ca c-au placut aceste fotografii cu terase mici sau inguste amenajate cu bun gust si ca le veti distribui si prietenilor vostri pe retelele de socializare.

Sursa foto