Iata cum poti transforma laditele din lemn in decoratiuni minunate si nu numai

Daca aveti copii si vreti sa ii determinati sa petreaca mai mult timp in aer liber va trebui sa va transformati curtea si gradina intr-un adevarat loc de joaca. Pentru aceasta veti avea nevoie de numeroase decoratiuni vesele pe care le puteti achizitiona de la magazinele de specialitate sau puteti sa le faceti singuri. Daca aveti timp si indemanare puteti sa incercati sa faceti jardiniere de flori din ladite de lemn sau din trunchiuri de copaci sub diferite forme precum trenulete, masinute sau animale. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu jardiniere in forma de trenulete pe care le puteti face singuri.

Jardiniera alba in forma de trenulet

GALERIE POZEJardinierele pentru flori in forma de trenulete reprezinta decoratiuni care pot sa fie folosite atat in gradinile cu amenajare rustica cat si in alte tipuri de amenajari. Aceste trenulete pot sa fie facute din trunchiuri si ramuri de copaci de diferite grosimi in care veti putea sa puneti vase sau ghivece de flori. Pentru a proteja lemnul de umezeala si intemperii este indicat sa lasati scoarta pe trunchiurile si ramurile copacilor. Pentru jardiniere mai mari puteti sa folositi ladite din lemn vechi pe care sa le vopsiti in diverse culori vesele.

Citeste si: Jardiniere rustice frumoase pentru crearea unui decor de toamna

Pentru ca decoratiunile sa fie cat mai realiste puteti sa folositi lanturi pentru a lega vagoanele intre ele si de locomotiva, sau puteti sa faceti o cale ferata din lemn pe care sa mearga trenul. Pentru rotile trenului veti avea nevoie de bucati rotunde din lemn vopsite in negru iar pentru alte decoratiuni puteti folosi farfurii din plastic vopsite in diverse culori.

Recomandare: Cele mai frumoase 15 modele de ghivece pentru plantele tale

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu jardiniere din lemn in forma de trenulete si ca veti distribui acest articol si prietenilor vostri care apreciaza proiectele DIY pentru casa si gradina.

Sursa foto