Gradini verticale de vis asa cum nu ati mai vazut

In ultimul timp, gradinile verticale sunt una dintre cele mai solicitate decoratiune atat pentru interior cat si pentru terase sau gradini. Chiar daca amenajarea lor este mai costisitoare, aceste gradini reprezinta o decoratiune naturala foarte frumoasa. Indiferent ca sunt facute cu flori, plante decorative, plante sucutente sau agatatoare aceste gradini sunt foarte apreciate. Forma si dimensiunea unui gradini verticale trebuie stabilita in functie de spatiul pe care vreti sa il decorati. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu gradini verticale superbe care pot decora atat spatii interioare cat si exterioare.

Gradina verticala cu flori roz

 


GALERIE POZE

 Gradinile verticale pot asadar fi o decoratiune de vis atat pentru spatii inchise, cat si pentru terase sau gradini. La interior, gradinile vericale decoreaza cel mai adesea un perete. Acestea mai pot fi folosite pentru a delimita sau desparti diferite spatii precum diningul de living sau dressingul de dormitor. La exterior, gradinile verticale sunt decoratiuni interesante pentru ziduri sau garduri simple. De asemenea, aceste gradini pot decora zidurile unor anexe sau garaje sau pot masca unele elemente de infrastructura sau utilitati. Atunci cand alegeti florile sau plantele, aveti grija ca aceste sunt rezistente la caldura si nu necesita foarte multa atentie. Folositi soiuri de flori sau plante cu un colorit viu, pentru a inveseli camerele, terasele sau gradinile.

Recomandare: Idei de amenajare a gradinilor pe spatii mici pe care trebuie sa le vedeti

Speram ca vi s-a parut interesanta aceasta colectie de fotografii cu gradini verticale de interior sau exterior si ca va doriti si voi o astfel de decoratiune naturala.

Sursa foto