Gradini superbe in miniatura – idei inedite care va pot inspira

Miniaturile sunt decoruri interesante care necesita multa munca si inspiratie. In schimb, aceste decoruri nu sunt scumpe deoarece le puteti face din materiale reciclabile sau pe care le gasiti in natura. Gradinile in miniatura sunt decoruri foarte interesante care le vor atrage atentia copiilor si ii vor incanta. Crearea unui astfel de decor poate fi un proiect la care sa participe intreaga familie deoarece fiecare poate contribui cu diferite idei si sugestii originale. Astazi, va vom prezenta o colectie de fotografii cu gradini in miniatura care pot fi un decor minunat pentru terasa sau gradina dumneavoastra.

Gradina in miniatura cu alee

GALERIE POZEGradinile in minuatura pot fi amenajate in diferite vase sau ronduri sau chiar in locul unor straturi de flori. Pentru o astfel de gradina nu trebuie decat sa dati frau liber imaginatiei. Folositi plante suculente sau alte tipuri de plante sau flori de mici dimensiuni pentru crearea peisajului si muschi de copac pentru gazonul gradinii in miniatura. Pietrele pot deveni alei, carari sau chiar munti iar jucariile de mici dimensiuni pot deveni decoratiuni in aceste gradini. Astfel, casutele de papusi pot deveni case sau palate iar diferitele scaune, banci si leagane de jucarie pot deveni mobilierul exterior al gradinii. Daca doriti, puteti sa va faceti singuri diferite piese de mobilier din crengute de copaci sau bucati de lemn pe care le puteti vopsi in diferite culori.

Speram ca aceste fotografii au fost pe placul vostru si ca veti incerca sa amenajati o astfel de gradina in miniatura impreuna cu cei mici.

Sursa foto