Gradini multicolore superbe asa cum nu ati mai vazut

Daca va plac florile cu un colorit viu atunci acest articol este pentru dumneavoastra. Amenajarea unei gradini cu multe flori poate fi facuta si fara ajutorul unui peisagist. Trebuie doar sa aveti putina imaginatie si sa stiti cum sa combinati diferitele specii de flori si plante pentru a crea designul la care ati visat. Straturi, ronduri, gradini verticale sau inaltate, toate sunt o solutie pentru a va decora gradina cu florile multicolore pe care le iubiti. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu gradini multicolore incantatoare pe care speram sa le apreciati.

Gradina cu plante multicolore

 

GALERIE POZEPentru amenajarea unuie gradini multicolore puteti folosi atat diferite specii de flori dar si plante decorative, agatatoare, arbusti sau chiar arbori.

Vezi si:Decorarea gradinilor cu arbori bonsai –frumuseti in miniatura care va vor impresiona

Unii arbori sau arbusti au un colorit deosebit pe tot parcursul anului, dar si toamna cand intreaga gradina isi schimba culorile. Florile si plantele decorative pot fi folosite atat pentru a infrumuseta terasele cat si pentru decorarea aleilor sau a diferitelor zone de relaxare. Florile si plantele mai mici trebui plantate in fata, iar cele mai mari in partea din spate. Pentru a avea gradina plina de flori pe tot parcursul anului trebuie sa aveti specii diferite care infloresc atat primavara cat si vara sau la inceputul toamnei. Nu uitati sa ingrijiti florile si plantele decorative si sa le udati mai des atunci cand vremea este caniculara.

Recomandare: Ghivece cu flori varsare – un design pe cat de interesant pe atat de simplu

Speram ca aceste fotografii cu gradini multicolore v-au inspirat si ca doriti sa va amenajati macar un strat de flori colorate in gradina voastra.

Sursa foto