Gradini interioare de vis – idei din care sa te inspiri

Gradinile interioare sunt decoruri interesante pentru diferite spatii din case si apartamente. Astfel, holurile si spatiile deschise formate din living si dining sau bucatarie pot fi decorate cu mici gradini interioare formate din plante, flori sau arbusti. Aceste gradini vor reprezenta decoruri originale care vor aduce putina natura si oxigen in casele voastre. Chiar daca amenajarea unei gradini interioare poate parea o activitate dificila si costisitoare, acest lucru nu este intotdeauna valabil. In continuare va prezentam o colectie de fotografii de gradini interioare superbe pe care le puteti amenaja in casele sau apartamentele voastre.

Gradina sub scari

 


GALERIE POZECel mai simplu mod de amenajare a unei gradini interioare este folosirea vaselor de flori sau plante. Utilizati vase dreptunghiulare cu diferite inaltimi pentru a defini o zona de relaxare sau pentru a desparti diferite spatii din casa. In acelasi mod se pot folosi si gradinile verticale amenajate pe diferite suporturi de lem. Aceste gradini verticale pot reprezenta decoratiuni pentru un perete simplu sau pot masca anumite elemente din case. Gradinile verticale pot facute cu plante agatatoare, plante suculente sau alte tipuri de plante care nu necesita foarte multa atentie. Un alt spatiu potrivit pentru amenajarea unei gradini interioare este cel aflat sub scari. Aceast spatiu care este de obicei nefelosit poate prinde viata prin amenajarea unei gradini cu cactusi sau plante si flori care nu necesita foarte multa lumina. Folositi pietris si alte obiecte decorative pentru a completa designul acestor gradini interioare.

Vezi si: Folosirea pietrisului decorativ in decorarea gradinii – idei interesante

Speram ca v-au impresionat aceste fotografii cu gradini interioare si ca v-au facut sa va doriti si voi o astfel de gradina decorativa.

Sursa foto