Gradini in miniatura in cani de cafea – decoratiuni pe care le puteti face acasa

Decoratiunile DIY (do it yourself) sunt foarte apreciate in strainatate deoarece sunt proiecte prin care persoanele isi exprima creativitatea si imaginatia. Aceste decoratiuni pe care le puteti face singuri sunt foarte ieftine si implica de obicei folosirea unor obiecte vechi sau reciclate. O astfel de decoratiune este crearea unor mici gradini de plante decorative sau flori in cani de cafea. Aceste gradini in miniatura vor fi un decor inedit pentru living si dormitoare sau chiar pentru terase sau zone de relaxare din gradina. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu gradini in miniatura in cani de cafea care speram sa va impresioneze si sa va inspire.

Gradini mici in cani de cafra

GALERIE POZEPentru amenajarea unor astfel de gradini puteti folosi cani de cafea de diferite dimensiuni, care fac parte din seturi incomplete sau nu va mai plac. In aceste cani puteti planta plante suculente, cacstusi sau alte plante decorative mici. Avantajul plantelor suculente este ca au forme si culori diverse si nu necesita multa atentie. Aceste plante nu trebuie udate foarte des si se dezvolta bine atat in spatii cu multa lumina sau mai intunecate. Pentru a completa designul puteti folosi pietris alb sau muschi de pamant care va pastra umezeala o perioada mai lunga. Daca vreti o decoratiune deosebita puteti sa folositi pietre in culori vii sau alte obiecte decorative in miniatura. Incercati sa faceti cel putin doua, trei de astfel de gradini in cani de cafea si amplasati-le pe diverse obiecte de mobilier din interior, de pe terasa sau din gradina.

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu gradini in miniatura si ca veti incerca si voi sa faceti un astfel de decor inedit care cu siguranta va fi apreciat.

sursa foto